Clothes Hanger Craft Storage - Washi Tape Storage

Quick Tip #47: Clothes Hanger Craft Storage

Here is the very last tip in our Décor Quick Tip mini series about interesting things to do with the humble clothes hanger…

#47  The humble clothes hanger can be one of the most versatile, inexpensive and uncomplicated organisational tools. This is especially true in the creative workspace or craft room where there is a lots of bits and bops to organise and store. Multi-tiered trouser hangers make excellent washi tape and ribbon dispensers. Use the hangers to keep fabric pieces organised and at hand for your next sewing project. Place scrapbooking materials in plastic sleeves and use skirt hangers with clips to hang them in an ordered fashion.

See more examples of clothes hanger displays on our “Storage” pinboard on Pinterest: here.


Hier is die laaste slim wenk in ons Décor Quick Tip mini-reeks oor al die interessante dinge wat mens met die nederige klerehanger kan maak…

#46  Die nederige klerehanger kan ‘n veelsydige, goedkoop en eenvoudige organisatoriese item wees. Dit is veral waar in die kreatiewe werkplek of handwerk kamer waar daar  vele ditjies en datjies is om te stoor en organiseer. Veelvlakkige broekhangers maak ‘n uitstekende bêreplek vir rolletjies “washi tape” en lint. Gebruik die hangers om lap en materiaal stukke te organiseer vir jou volgende naaldwerk projek. Plaas “scrapbooking” papier en knipsels in plastieksakkies en gebruik romp hangers met knippies om dit georden in die kas te hang.

Vir meer voorbeelde van klerehanger idees besoek op ons “Storage” pinboard op Pinterest: hier.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.